en het resultaat weerspiegelde quasi perfect hoe ik sta ten opzichte van de politieke partijen, ook hoe ik zal stemmen.

stemtestIk stem inderdaad Groen! bij de komende verkiezingen. Op de punten waar ik het niet eens ben, vult CD&V meestal aan. Maar wat betreft de conservatieve, alsook de ecologische standpunten, vertolkt Groen! mijn visie veel beter.

Bart Staes heeft een nieuw boek uit. Daarin verwoordt hij een ambitieus plan waarmee hij mikt op een betere wereld met aandacht voor innovatieve economie, faire handelsrelaties, milieu én mens. Think Big, Vote Green is de slagzin van het boek. En daar kan ik mezelf helemaal in terug vinden, reken maar dat ik er mee voor zorg dat Bart Staes in het Europees Parlement mag blijven zetelen! Ik had onlangs het genoegen hem in het Europees Parlement te ontmoeten bij een bezoek. Zijn uitmuntende dossierkennis en doorgedrevenheid hebben me aangesproken. Voor meer info over het boek, alsook de digitale versie ervan: klik hier.

Ik ben eens benieuwd of Groen! het deze verkiezingen en de komende jaren even goed kan beginnen doen als Ecolo. Ik hoop in elk geval dat ze nog eens de kans krijgen om mee te regeren. Maar wat ik nog het meest hoop, is dat LDD en Vlaams Belang er niet in slagen om de verbitterde mensen (misschien nog meer door de crisis) te overhalen van hun gelijk. Want gelijk hebben ze níet…

Wil je ook de stemtest doen: klik hier.

Advertenties